Dance voorstelling Gigant 13 mei

Na veel voorbereidingen was het dan zaterdag 13 mei zover. De selecties van NTK Apeldoorn en de dansgroepen intenZ, FOCUS en Release stonden met twee shows in een best wel volle gigant. In de ochtend de generale repetitie. En dan om 15:00 de eerste show. Dus de stress, maar vooral het genieten kon beginnen. De groepen wisten achter de schermen op tijd en wel klaar te staan door het duo Marthe Pijpers en Myrthe Vriend. En zo werd het een geoliede eerste show. Met vallen en opstaan toch wel voor sommige dansers, maar dat hoort er bij. Na zo’n dikke 2 uur was de middagshow voorbij. Even opruimen en pauze houden, toen mochten we daarna ons weer opmaken voor de avondshow

Net zoals in de middag wisten de groepen ’s avonds ook wanneer ze op moesten door het duo Nadine Pennings en Myrthe Vriend. Met een flinke lading dextro en energydrank moesten sommige dansers weer hun best doen om zich zo snel mogelijk om te kleden tussen alle dansen door. Dus wil ik hier even Anouk Rakers en Mandy Baak in het zonnetje zetten dat ze het zo wonderbaarlijk snel hebben kunnen doen. Chapeau dames.

Na weer een geoliede show bedankte Carry Baak, net zoals in de middagshow, iedereen voor zijn/haar hulp. En werden Anouk en Mandy nog extra bedankt voor de mooie dansen van hun groepen. Vervolgens bedankte Jill Ignatius bij de middag en avondshow Carry voor al haar organisatietalent en eigenlijk alles.

Na de voorstellingen was het nagenieten in de kroeg. Lieve meiden en jongens. Ik ben trots op jullie allemaal. En geniet nog lekker na met de filmpjes, foto’s (te bestellen via www.janjeuringfotografie.nl) en later met de dvd (voor € 12,50 te bestellen via carrybaak@chello.nl)

Verslag van Myrthe Vriend