NTK bestaat in 2018 100 jaar

Wie of wat is NTK?

NTK is van oorsprong een gymnastiekvereniging, maar omdat er na ongeveer een halve eeuw heel veel dans (en ook acro & groepsspringen) bij is gekomen, gebruiken we ipv “De Nieuwe Turnkring” al jaren liever de afkorting NTK. Een club waar we met zijn allen trots op zijn en waar de sfeer belangrijk is.

In 2018 bestaan we 100 jaar en daarom houden we op 18 februari 2018 van 13.00-17.00 uur een NTK-fair in Ugchelens Belang (Bogaardslaan 81 in Ugchelen). Met kramen, een kleedjesmarkt, optredens, activiteiten voor kinderen, een loterij, een fototentoonstelling en een reünie-hoekje.

En uiteraard is de bar open voor een lekker drankje tijdens het rondkijken. De activiteit is bedoeld voor leden (alle leeftijden), ouders, oud-leden en andere belangstellenden en we hopen op een grote opkomst.Voor informatie over de fair, mail naar vrijwilligers@ntk-apeldoorn.nll 

Materiaal gezocht!

We zijn voor deze fair dringend op zoek naar leuke dingen van de afgelopen 100 jaar. Denk hierbij aan foto’s, krantenknipsels, turn- of danspakjes. Deze mogen ingeleverd worden bij Mw. Y. Jeuring, De Wintereik 13 in Apeldoorn. Of gemaild worden naar Jubileum.ntk@gmail.com.

Voor vragen kunt u contact opnemen met Mw.Y. Jeuring, secretaris NTK, op telefoonnummer 055-3600090. 

Bedankt alvast namens de leukste vereniging van Apeldoorn en we hopen snel van u te horen! 

Namens de jubileumcommissie van NTK,