Dans

Dans NTK

Bewegen op swingende muziek en tegelijk werken aan je houding en conditie.

Op ontspannen wijze worden tijdens de les al uw spieren onderhanden genomen buik, billen en benen. Er wordt aandacht besteed aan balletvormen en houdingsoefeningen, maar ook aan hedendaagse dans.

Dans is bewegen op muziek, het liefst swingend. Tijdens deze lessen worden alle soorten muziek gebruikt (pop, blues, jazz, soul, enz.). Het met elkaar onder goede leiding een dans en choreografie maken geeft veel voldoening. Het fijn en intens met dans bezig zijn geeft lichaam en geest een heerlijke ontspanning. Voor iedereen vanaf 5 jaar tot 70 jaar.

Voor wie meer kan en wil, bieden de jeugd-, tiener- en damesselecties de mogelijkheid om op regionaal en landelijk niveau te dansen. Jazzdans, Aerobics, Streetdance/HipHop valt allemaal onder dans.

Er kunnen best wat nieuwe leden bij. Kom gerust eens kijken en meedoen!! Naast het huidige aanbod van sportlessen, staat NTK altijd open voor nieuwe ontwikkelingen als daar vraag naar is.

Heb je interesse of zin om mee te doen aan één van de recreatieve lessen ga dan op de betreffende tijd naar de locatie waar deze les gegeven wordt en meldt je bij de train(st)er. Je kunt dan GRATIS aan 2 proeflessen meedoen.