Geen lessen in verband met coronavirus

Wij kunnen ons voorstellen dat de situatie rond het coronavirus u bezighoudt en dat u zich wellicht zorgen maakt over uw gezondheid of die van uw kind(eren). Ook binnen onze vereniging willen wij graag proberen de verspreiding van het coronavirus zo veel mogelijk te voorkomen, niet alleen in het belang van de leden en trainers, maar ook in dat van (kwetsbare) anderen.

Tot 31 maart 2020 geen lessen

In lijn met het advies van het kabinet, het RIVM, de KNGU en het NOC-NSF worden tot en met 31 maart 2020 alle verenigingsactiviteiten, inclusief de lessen, stilgelegd. Ook de wedstrijden en andere activiteiten (zoals optredens) vinden geen doorgang. De algemene ledenvergadering van 23 maart a.s. wordt verplaatst naar een later te bepalen datum.

Wij blijven de lijn die de KNGU hierin aanhoudt volgen en diezelfde lijn passen wij ook toe op eventuele andere activiteiten en evenementen. Voor een beslissing over de uitvoering in juli is het op dit moment echter nog te vroeg.

Kijkt u voor meer informatie op www.nocnsf.nl en/of www.dutchgymnastics.nl. en/of www.rivm.nl/nieuws/actuele-informatie-over-coronavirus.

Houd uw gezondheid en/of die van uw kind(eren) goed in de gaten. Mocht bij u of één van uw gezinsleden besmetting met het Coronavirus worden vastgesteld dan verzoeken wij u dringend dit direct bij de trainer of het bestuur te melden.

Paaseitjesactie wordt geannuleerd

In verband met de huidige ontwikkelingen zijn wij helaas genoodzaakt om de paaseitjesactie voor dit jaar niet door te laten gaan. Wij zijn ons ervan bewust dat sommige leden wellicht al (veel) paaseitjes verkocht hebben. Wij gaan ervan uit dat aan de kopers wordt gemeld dat de actie is geannuleerd en dat het betaalde geld wordt geretourneerd. Wij betreuren de vergeefse moeite, maar willen gehoor geven aan het advies om contacten te beperken. Daarnaast kunnen wij niet garanderen dat de eitjes op tijd geleverd kunnen worden en is het logistiek lastig om de bestellingen binnen te krijgen en weer uit te leveren nu er voorlopig geen les wordt gegeven.

Wij zullen u via de nieuwsbrief, www.ntk-apeldoorn.nl en de sociale mediakanalen van NTK op de hoogte houden. Mocht u vragen hebben, stel ze gerust via secretaris@ntk-apeldoorn.nl.

Met vriendelijke groet,
Bestuur NTK Apeldoorn