Lockdown verlengd, voorlopig nog niet binnen sporten

Lockdown verlengd, voorlopig nog niet binnen sporten

We zagen het allemaal al aankomen, de lockdown wordt verlengd, in ieder geval tot 9 februari a.s..

Dit betekent dat ook de lessen van NTK tot die datum niet kunnen doorgaan. Dat vinden wij ontzettend jammer, maar uiteraard hebben wij hier begrip voor. Wij hopen dat onze leden dat met ons eens zijn.

Wij hebben inmiddels wel vastgesteld dat NTK het coronajaar financieel goed heeft doorstaan. We zijn dan ook blij u te kunnen informeren dat voor het eerste kwartaal van 2021 een korting op de contributie van 50 % kan worden gegeven. In december hadden wij al laten weten dat de incasso van de contributie niet zoals gebruikelijk meteen aan het begin van het kwartaal zou plaatsvinden. Nu de beslissing over korting is genomen zal de contributie binnenkort worden geïncasseerd.

Verder hebben wij besloten om de door NTK betaalde inschrijfgelden van de turn- en acrogymwedstrijden van het seizoen 2019-2020, die normaal gesproken afgelopen oktober geïncasseerd hadden moeten worden, dit jaar niet aan de betreffende leden door te belasten.

Hoewel het nu nog moeilijk is, gloort er wel licht aan het eind van de tunnel. Wij hopen dat iedereen de maatregelen met elkaar nog even weet vol te houden, zodat we straks weer veilig samen kunnen sporten.

Nogmaals dank voor alle steun en de trouw die NTK nog steeds ervaart!

Vragen of opmerkingen kunt u net als voorheen melden via secretaris@ntk-apeldoorn.nl.

Met vriendelijke groet,

Bestuur NTK