We gaan weer van start

Tijdens de persconferentie van afgelopen vrijdag kwam er beter nieuws dan vooraf werd verwacht. Al onze lessen mogen weer gegeven worden. Natuurlijk zijn wij daar erg blij mee.

Er zijn wel een aantal kanttekeningen. We gaan terug naar de situatie van afgelopen november en dat betekent:

 • 18+ leden dienen over een QR-code te beschikken;
 • graag zoveel mogelijk al omgekleed naar de lessen;
 • graag zo min mogelijk gebruik van de kleedkamers en toiletten;
 • ouders/verzorgers blijven buiten bij het brengen en halen zodat het wel of niet hebben van een QR-code geen onderwerp van gesprek hoeft te zijn; is dit voor uw kind echt geen optie, dan graag de zaal zo snel mogelijk weer verlaten.
 • zalen zoveel mogelijk betreden via de rechter kleedkamer en via de linker kleedkamer weer verlaten;
 • iedereen houdt zoveel mogelijk anderhalve meter afstand en blijft thuis bij klachten.

Ten aanzien van de contributie:

 • Wie niet over een QR-code beschikt en daarom tijdelijk niet kan komen sporten kan dit desgewenst via ledenadministratie@ntk-apeldoorn.nl aangeven. De contributie zal dan tijdelijk geheel worden stopgezet. Is dit al eerder doorgegeven en is er geen wijziging in de situatie opgetreden, dan hoeft dit niet opnieuw te worden gemeld. De contributie zal dan automatisch worden stopgezet.
 • De lessen zijn (exclusief de twee weken kerstvakantie) vijf weken niet doorgegaan. Om de leden
  tegemoet te komen hebben wij besloten een eenmalige korting van 50% op de contributie van het huidige kwartaal te geven. Dat is meer dan de waarde van de gemiste lessen, maar nu veel leden onze vereniging, ondanks alle coronaperikelen, al twee jaar trouw zijn gebleven, leek ons dit gebaar wel op zijn plaats. Zoals wij al vaak hebben gezegd: wij zijn blij en dankbaar met en voor onze trouwe leden.
 • De contributie zal begin februari worden afgeschreven. Let u aub goed op de hoogte van het bedrag. Het nieuwe systeem werkt nog niet helemaal naar behoren en de 50% korting moet handmatig worden ingesteld. Wij kunnen fouten daarom niet uitsluiten. Meent u dat de contributie niet klopt, meldt u dit dan via ledenadministratie@ntk-apeldoorn.nl. Let op: de 50% korting geldt over de clubcontributie. De bondscontributie moeten wij aan de KNGU afdragen en is wel volledig verschuldigd. Die bedragen voor 2022 zijn per kwartaal € 5,95 voor leden tot 16 jaar en € 7,35 voor leden van 16 jaar en ouder. Zoals al eerder gemeld, wordt de clubcontributie dit jaar (wederom) niet verhoogd.

Heeft u vragen of opmerkingen? Geeft u dit bij voorkeur dan niet aan bij de trainer, maar mail ons op
secretaris@ntk-apeldoorn.nl. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Zoals gezegd zijn wij enorm blij dat de lessen weer kunnen doorgaan en iedereen weer mag sporten. We gaan er de rest van het seizoen weer wat moois van maken!

Met vriendelijke groet,
Bestuur NTK