Yes, we mogen weer

Yes, we mogen weer!

Eindelijk is het zover: we mogen per 19 mei a.s. de zalen weer in!

Helaas geldt dit niet voor alle leeftijdsgroepen, maar een groot deel van onze lessen kan gelukkig wel weer binnen gegeven worden.

De voor ons belangrijke versoepelingen nog even op een rijtje.

Voor de lessen die weer binnen gegeven mogen worden geldt:
–          Groepslessen binnen zijn alleen toegestaan voor kinderen en jongeren tot en met 17 jaar.
–          Leden vanaf 18 jaar mogen binnen in groepen van maximaal twee personen (exclusief                 trainer) trainen, op anderhalve meter afstand.
–          Voor danslessen gelden dezelfde regels als voor de andere binnensporten en geldt dus               niet meer de uitzondering die vorig jaar nog wel werd gemaakt.
–          Zitten er 18+ leden op een les, dan geldt: maximaal dertig personen per ruimte, exclusief             de trainers/assistenten.
–          Geen ouders of ander publiek bij de trainingen (zowel buiten als in de zalen).

Leden vanaf 18 jaar mogen alleen buiten een groepsles volgen. De maximale groepsgrootte is dertig personen en leden vanaf 27 jaar moeten 1,5 meter afstand houden.

Bijgaand treft u het protocol aan dat NTK hanteert voor de zaaltrainingen. Dit is gebaseerd op het protocol  van het NOC*NSF. Wij verzoeken u en/of uw kinderen om zich aan de bepalingen in het protocol te houden. Zo kan iedereen op een zo veilig mogelijke manier sporten. Indien van toepassing: wilt u de inhoud van het protocol met uw kinderen doornemen?

Indien van toepassing, ontvangt u specifieke informatie over uw les/de les van uw kind via de trainers. De binnenlessen worden waar nodig iets ingekort om drukte tijdens de leswisselingen te vermijden.

Hoewel we natuurlijk het liefst alle lessen weer in de zaal willen geven, zijn we al heel blij dat in ieder geval een groot deel van onze leden weer in de zalen terecht kan. Hopelijk hebben wij de volgende keer ook goed nieuws voor de rest van onze leden.

Heeft u vragen? Mail ons op secretaris@ntk-apeldoorn.nl.

Met vriendelijke groet,
Bestuur NTK