2de voorwedstrijd Acro C/D-niveau

’s Ochtends vroeg zijn we vertrokken naar Kampen. In de tweede wedstrijd kwamen Lotte, Tessa en Charlotte in actie. In het laatste blok van de ochtend mochten de meiden laten zien wat ze konden. Ze hadden van te voren er vertrouwen in en straalden op de vloer. De onderdelen gingen stabiel en werden netjes uitgevoerd. Helaas een kleine wiebel in de hoeksteun, dit leidde tot een tijdsfout. Er kwam een hele mooie score uit: 21,600. De prijsuitreiking volgde snel na de oefening van de meiden, het was spannend. En ja hoor, totaal onverwachts een eerste plek. De meiden mochten een gouden medaille in ontvangst nemen. Super goed gedaan meiden!

In de 3de wedstrijd mochten de C-lijn teams: Aniek, Laurine, Femke en Cenne, Yaru, Lisa hun balans oefening tonen. Op de andere baan (D-senior) mochten Maud en Michelle laten zien waar ze het hele jaar voor getraind hadden.

Aniek, Laurine en Femke trapten af in het eerste blok. Een mooie balans oefening; goede mimiek, mooie stabiele onderdelen en een keurige score. 22.640.

Cenne, Yaru en Lisa mochten daarna. Met een nieuwe oefening leverde dit toch wat ‘gezonde’ spanning op. De meiden knalden van de vloer af! De uitstraling was goed, onderdelen erg zeker uitgevoerd en dit werd gewaardeerd door de jury. De score: 23,48

Als laatste in het laatste blok Michelle en Maud. Toch wel erg zenuwachtig van te voren, konden wij de meiden zichtbaar zien genieten. En hoe kan dat ook anders, met zo’n mooi nieuw pakje. Ze deden de onderdelen keurig, alles gemaakt, lang genoeg aangehouden en de jury kon zien dat ze een goed op elkaar ingespeeld duo zijn. De score 22.32, wat resulteerde in een 2de plek. Goed gedaan meiden!

In wedstrijd 4 waren de C-lijn teams voor de tweede keer aan de beurt, nu met hun tempo oefening. De meiden waren op dreef met allebei al een mooie balans oefening op zak. Nu lekker knallen, wat waren ze goed. Aniek, Laurine en Femke startten weer. Het publiek ging helemaal los en ze maakte hoge onderdelen. De jury was zeer onder de indruk en beoordeelde dit met 23.43 met een 7,70 als artistiek cijfer.

Cenne Yaru en Lisa gingen met vertrouwen de vloer op. Een technisch hoog staande oefening en een zeer gelijk dans, leverde hen een mooi 24, 11 op. Met als technisch cijfer een 8,05. Uiteindelijk eindigde Cenne, Yaru en Lisa als 5de en Aniek, Laurine en Femke als 9de. Geweldig resultaat, meiden!

Meiden wat zijn wij als trainers trots op wat jullie allemaal vandaag hebben laten zien! Op naar de volgende wedstrijd!