Vacature Trainer selectie-dansgroep 18+

Is dansen jouw passie en wil je leidinggeven aan een enthousiaste groep dansers van hoog niveau  binnen een supergezellige vereniging? Zorg jij dat ze niet alleen danstechnisch uitgedaagd worden, maar zich ook als performers en als groep blijven ontwikkelen? Dan ben jij misschien wel onze nieuwe:

trainer selectie-dansgroep 18+ (voorheen Ace – Aesthetic)

Het betreft een groep van circa 12-16 jongens en meiden in de leeftijd van ongeveer 18 tot 30 jaar die houden van een mix van dansstijlen, zoals hiphop, streetdance, lyrical, jazz, modern.

De groep heeft op diverse landelijke podia gestaan en gooit hoge ogen bij demo’s. Zo staan zij aankomende zomer samen met onze twee jongere selectiegroepen dans op het FIG gala van de Wereldgymnaestrada. Een heel enthousiaste, veelzijdige en zelfstandige groep dansers die bruist van de energie en eigen ideeën voor choreo’s.

De groep traint momenteel twee keer per week (op dinsdag van 20-21u en op vrijdag van 20-22u). De training op vrijdag is gebonden aan de vrijdagavond vanwege buiten Apeldoorn studerende dansers. De dag en tijd van de tweede les en de opzet van de trainingen is verder bespreekbaar. De lessen vinden plaats in de gymzaal aan de Germanenlaan te Apeldoorn, die is voorzien van een spiegelwand over bijna de volledige breedte van de zaal.

Naast het verzorgen van de wekelijkse lessen, begeleid je de groep tijdens de diverse optredens en eventueel ook wedstrijden. Ook heb je samen met je collega-trainers een actieve rol binnen de vereniging bij (de organisatie van) de Dansexpo en andere leuke evenementen en activiteiten.

Wat kunnen we elkaar bieden?

Het mooiste deel van ons aanbod aan jou is de groep zelf: we bieden je de unieke kans om te werken met een fantastische groep gemotiveerde en talentvolle dansers! Daarnaast kom je te werken bij een gezellige, laagdrempelige vereniging met een hecht team van leiding en bestuur. Een actieve club mensen die voor elkaar klaar staat en gericht is op verbinding en saamhorigheid, zowel binnen als buiten de vereniging. We staan open voor jouw inbreng, dus heb je een leuk idee voor onze socials, een nieuw lesaanbod of een tof evenement: we horen het graag! Ook als je meer (recreatie-)lessen binnen onze vereniging zou willen verzorgen, gaan we graag het gesprek met je aan.

Het uurloon dat we je bieden, bepalen we in overleg en is mede afhankelijk van opleidingsniveau. Voor deelname aan evenementen en wedstrijden kennen we een onkostenvergoeding.

Omdat de groep die je gaat lesgeven hét dans-visitekaartje van onze vereniging is, zoeken we voor deze lessen het liefst een trainer die aan alle onderstaande eisen voldoet:

  • een uitstekende eigen vaardigheid,
  • een relevant diploma (bijv ALO, CIOS, KNGU licentie, MBO/HBO dans docent)
  • ervaring als dansdocent
  • expertise met diverse dansstijlen
  • groepsgevoel en sociale / didactische kwaliteiten
  • gericht op maximale prestaties én een goede sfeer en sportplezier

Voldoe je hier nét niet aan, maar ben je bijvoorbeeld bereid een opleiding te volgen? Laat het gewoon weten, dan kijken we samen naar een oplossing!

Wil je reageren?

Als je belangstelling hebt, dan horen we dat graag. Rianne Kamstra (coördinator Dans) ontvangt je reactie (sollicitatie of vragen) bij voorkeur voor 15 augustus 2023 via info@ntk-apeldoorn.nl.

Wij maken vervolgens graag kennis met je. In ieder geval zal iemand van het bestuur met je in gesprek gaan. Het lijkt ons goed om daarnaast iemand van de leiding en de groep zelf te betrekken. En geef ook gerust aan wat jij nodig hebt om erachter te komen of NTK en jij een match zijn!

Om de kwaliteit en veiligheid van de lessen te waarborgen, vragen we je als je bij ons komt lesgeven om een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) te overleggen en onze gedragscode voor social media na te leven.

Meer informatie over NTK vind je hieronder, op onze website: http://www.ntk-apeldoorn.nl en op onze socials: www.facebook.com/ntkapeldoorn en www.instagram.com/ntk.apeldoorn/.

De vereniging

NTK heeft lessen en andere activiteiten op het gebied van gymnastische sport en dans. Wij bieden turnen voor dames en heren, dansen, acro gym, tumblingspringen en hebben een special needs uur. NTK is in alle wijken van Apeldoorn, voor jong tot oud, van beginnend tot (ver-)gevorderd niveau, recreatief tot prestatiegericht. Alle lessen zijn veilig, verantwoord en van hoge kwaliteit, tegen een zo laag mogelijk tarief.

NTK bestaat meer dan 100 jaar, maar is nog steeds actueel. Wij zoeken in ons aanbod en werkwijze zoveel mogelijk aansluiting bij de behoefte en signalen van onze leden, leiding en onze omgeving. Dit doen we samen: uiteraard met onze eigen leden, leiding en bestuur, maar ook met de gemeente Apeldoorn, Accres, andere sportverenigingen, fondsen en dergelijke. We staan midden in de samenleving.